Sponsoring voor bedrijven

Waarom?

De Buurtboerderij en de Buurtvlindertuin verwelkomen ieder jaar ca. 12.000 bezoekers; van jong tot oud, met en zonder beperking, in groepen en alleen. Iedereen is welkom! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers. De Buurtboerderij is van dinsdag tot en met zondag tweemaal daags, 2 uren geopend. Tegenover de Buurtboerderij is in de WADI (overloop van water) een Buurtvlindertuin ontwikkeld. De Buurtvlindertuin is altijd toegankelijk voor bezoekers. De toegang is gratis.

Bijdragen van onze sponsoren en bezoekers zijn essentieel voor de exploitatie (het operationeel draaien van de Buurtboerderij en Buurtvlindertuin), investeringen in verbeteringen en reserveringen voor toekomstige vervangingen.

Het is al mogelijk om sponsor te worden voor € 200 per jaar. Hogere bedragen zijn zeer welkom. Wij zorgen dan voor naamsbekendheid via vermelding van uw bedrijfsnaam met uw logo in het sponsoren-overzicht op onze website en plaatsing van uw bedrijfslogo op een bord bij de ingang van de Buurtboerderij’. Ook verzorgen wij voor sponsoren buiten de openingsuren een rondleiding bij de Buurtboerderij en in de Buurtvlindertuin.

Mocht u vragen hebben,
dan kunt u contact opnemen met onze secretaris 

Dhr. Ad Bierens
Tel 06-51991258
of u stuurt een mail naar: secretaris@buurtboerderijeersel.nl

U kunt de boerderij natuurlijk ook sponsoren in de vorm van materialen die we kunnen gebruiken op de boerderij.

Keuze gemaakt? Maak eenvoudig de betaling rond via iDEAL. 

iDEAL

Buurtboerderij Eersel

HOUTWAL 10
5521 EERSEL 

Contact

Voor algemene vragen: 
secretaris@buurtboerderijeersel.nl

Privacy beleid